Cryptocurrency Tip

Jens Royakkers Website

Onze opdrachtgever wou een website ontwikkelen over digitale munteenheden en wij hebben het ontwerp op ons genomen in WordPress.

Kap-Zones

Jens Royakkers Website

Kapsalon Kap-Zones biedt klanten al jaren een prachtige snit in een gezellig en modern pand. Als Redken-salon was een duidelijke site nodig, met alle tarieven en een overzicht van het aanbod aan producten. De website werd zelfs ontwikkeld om te passen bij het interieur van de winkel!

Christine Dubois

Jens Royakkers Website

Christine Dubois is een styliste en ontwerpster. Wij ontworpen een mooie blog en webshop voor het verkopen van een eigen collectie.

The Gentlehealer

Jens Royakkers Website

The Gentlehealer is een blog over welzijn, zelfbewustzijn en meer. Wij ontwierpen de blog en voorzien ondersteuning in het onderhoud.

MCP Network website

Jens Royakkers Website

MCP Network is een online uitgeverij met meerdere websites over consumentenelektronica. Het is het bedrijf achter ondermeer de populaire sites HomeCinemaMagazine.nl en TabletsMagazine.nl. Om hun bedrijf sterk te profileren aan potentiële adverteerders was een duidelijke en mooie website nodig.

ZIN. Fashion

Jens Royakkers Website

ZIN. biedt de kledij van topdesigners aan in een prachtig decor, midden in het centrum van Hasselt en Leuven in een prachtig decor. Conform het motto “less is more” ontwierpen we een website voor de twee winkels die de collectie en de mooie inrichting van de winkels voorop stelt.

EYP Prom

Jens Royakkers Website

Voor het galabal van het Europees jongerenparlement ontwierpen we een website met een ontzettend handig registratie- en betalingssysteem. Gasten registreren zich op de website en betalen ook de inkom online. Dit beperkt de administratieve lasten voor de jongerenorganisatie en biedt ook een extra gemak aan de gasten.

ColonelGin

Jens Royakkers Website

Deze drie broers startten samen een eigen gin, een uniek recept met een sterk verhaal en brand image. Om deze gin in de markt te zetten was een website nodig die de gin enerzijds sterk profileerde voor eventuele resellers en horeca-zaken, maar ook consumenten rechtsreeks aanspreekt. We bouwden de site inclusief een webshop met een makkelijk en snel bestelproces.

Mijn Kot

Jens Royakkers Website

Voor een Leuvense kotbaas ontwierpen we een nieuwe versie van zijn website, www.mijn-kot.be. De site moest een duidelijk overzicht bieden van de beschikbare koten, inclusief locatie en foto’s. Daarnaast was het belangrijk om duidelijk werk te maken van optimalisatie voor zoekmachines. In combinatie met deze nieuwe site lanceerde we ook een compleet nieuwe Facebook-pagina en een wedstrijd. We werkten een … Read More